Post by pepdeschurlesbcrag on Feb 11, 2022 2:59:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cube Rush Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cube Rush Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza veľa tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Cube Rush Adventure 2022 version ▞▞▞
Úžasná aplikácia okrem časti, kde sa nemôžete prihlásiť na inom zariadení, ja som tiež táto hra je super návyková možno by sa mali prihlásiť a túto aplikáciu absolútne milujem
Zábavné a návykové... potrebuje bonus pre hráčov ako koleso na bezplatné nástroje pre hru ..tiež možnosť zmeniť si obrázok a ohodnotím 5 hviezdičkami
Nie dobré! Zasekol som sa na úrovni 33 a verím, že jediný spôsob, ako sa pohnúť vpred, bolo skutočne kúpiť iné nástroje. Odmietam minúť akékoľvek peniaze na tieto hry, ktoré sú inzerované ako bezplatné!
Veľmi zábavná hra, zabíja hodiny denne. Návykové ako heroín!!!
Hrám hru, aby som udržal mozog aktívny. Opúšťam jednoduchosť, pretože mi pomáha upokojiť myseľ. Prial by som si dať päť hviezdičiek, ale táto hra neustále padá. Je to frustrujúce. Po dvoch úrovniach a dvoch pádoch (áno, často) som to jednoducho odložil.
Pekná oddychová hra. Roztomilá grafika. Žiadna dejová línia však.
Hra nedáva dostatok pokusov na niektorých úrovniach.
Dobrá hra, ale nie je možné vykúpiť všetky tie doplnky.
Rád hrám túto hru, ale som veľmi sklamaný. Odinštaloval som hru, pretože som chcel začať odznova. Keď som znova nainštaloval, pokračoval presne tam, kde som skončil. To fakt neznášam!!! Dá sa to nejako obísť?
Cube Rush Adventure 아케이드 ceq
2500 úrovní je prakticky nemožné aj s bonusmi. Už sa nudím
Toto je skvelá hra, ale poraziť extrémnu úroveň trvá 4 dni, takže ak nemíňate peniaze, nedostanete sa cez ťažké a extrémne úrovne. Škoda, zábava, žiadne reklamy
NAOZAJ sa mi to páči, ale veľmi často to, čo hra popisuje ako „extrémna“ úroveň, nie je, zatiaľ čo VEĽA úrovní hodnotených ani ako „extrémne“ alebo dokonca „tvrdé“ je VEĽMI ťažké. Úrovne hodnotené ako „ťažké“ však zvyčajne sú. Celkovo túto hru milujem.
Začal som si myslieť, že táto hra by mohla byť v poriadku, ale na úrovni 31 som dostal dosku, ktorú som jednoducho nemal šancu vyhrať, aj keď som použil každý booster, ktorý som mal. Nech je to fér, nikto nemá rád hru, ktorú nemôžete vyhrať. Odinštalujem tvoju hru, je nanič.
Tiledom - Matching Puzzle Game पहेली hjrm
Zábavné a jednoduché pre deti. POZOR Dostal som sa na úroveň 50 a neustále si pýta peniaze, aby som mohol postúpiť na ďalšiu úroveň. VYHNITE SA TEJTO HAZARDNEJ HRE
Cube Rush Adventure Arkādes spēles zdx
Užite si hru, kým nebudú očakávať, že si kúpite zbrane, aby ste mohli ísť ďalej!!!
Cube Rush Adventure Žaid. automat. qkq
Zábavné, náročné a zrýchlite svoje zmysly
V hre som sa ďaleko nedostal, úrovne sú príliš ťažké na to, aby sa dali odovzdať, narážky sú príliš malé
Rovnaký koncept ako Toy Blast akceptuje príliš jemné.
Hry podvádzajú zakaždým. Preruší sa a povie sa, že ťahy nie sú potrebné, keď ešte stále zostáva r ťahov, keď ste minuli peniaze..Smh
Niektoré úrovne sú príliš ťažké a nudné.
Horšia hra vôbec nemôže získať dostatok mincí na boostery. Netrápte sa s touto hrou, teraz si ju inštalujem. Tiež stále mrazenie padá na mňa nebude fungovať správne na mojom telefóne nestojí za to.
Je to zábavná hra, grafika je dobrá a hranie je celkom jednoduché. Som si istý, že to bude ťažšie ako úrovne. Napriek tomu, ako pri mnohých hrách, zaostávajú pri minciach. Príliš lakomý na ich dávanie a príliš nákladné ich získať. Chamtivosť je drahšia ako štedrosť, no štedrosť vracia oveľa viac (napríklad 4 alebo 5 hviezdičiek). Trvalo asi 30 úrovní, kým ste získali dostatok mincí na nákup najlacnejšieho napájania.
Milujte hru. Len si prajem, aby bol prechod medzi hrou a reklamami plynulejší.
Chystal sa otvoriť, ale nebol som spokojný s tým, že moje osobné údaje používajú tretie strany, takže kliknutie na súbory cookie bez možnosti odmietnuť alebo upraviť. Takže nepoužívať.
Neznášam to, ale nie som do toho ani veľmi blázon – možno len nedostatok trpezlivosti. Je to dobrá hra, ale nie moja vec.
Box na získanie (5) ďalších ťahov presne v strede hry.Ak ste na poslednom ťahu, táto škatuľa prichádza tak rýchlo, že ak by som mal mince, namiesto ukončenia hry by som si kúpil ťahy. Aký RIP. Dosť je dosť!
Táto hra sa mi na začiatku páčila. Ale po prvých 300 úrovniach je reklama na každej úrovni, či už vyhrám alebo prehrám. Chcel by som dodať, že túto hru odinštalujem.
Cube Rush Adventure Arkādes spēles zdx
Hodnotil by som vyššie, len ste ma neustále tlačili na recenziu, takže 3 hviezdičky sú to najlepšie, čo môžem urobiť.
Myslím, že skvelou revíziou by bolo umožniť vám ukladať nevyužité pokusy/ťahy, keď vyriešime úroveň.
Cube Rush Adventure Žaid. automat. qkq
Jardo svet
Posaďte sa a relaxujte. Hudba je tiež relax.