(Android/iOS) Fall Dudes (Early Access) puncte de creștere a codului de înșelăciune
Feb 11, 2022 2:47:12 GMT -5
Post by pepdeschurlesbcrag on Feb 11, 2022 2:47:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ puncte de creștere a codului de înșelăciune ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
Cand bagati multiplayer
Cel mai prost joc, chiar și în conexiune bună la rețea, se spune că ping-ul meu este prea mare. Vă rog să remediați asta. Dacă nu poți juca jocul, atunci ce rost are să-l descarci. Am jucat acest joc de multe săptămâni, încă nu am jucat o parte din harta lui. Dacă introduceți hărți noi, atunci măcar lăsați-ne să jucăm acele hărți după aceea, numai noi putem oferi o recenzie despre asta. Știu că are acces timpuriu, dar dacă remediați toate erorile și erorile, atunci va deveni un joc grozav cu evaluări ridicate. Mult noroc cu asta
Imi place jocul dar vreau ca de fiecare dată când câștigi sa primești și bani și dacă aș putea v-as da și 100 de stele.
Fall Guys? ... but there is a lot of value in having access to a full ... You'll find racing games, platformers, first-person shooters, battle royales,
Îmi place foarte mult jocul, dar de ce sunt reclame peste tot de fiecare dată când termin un meci este atât de enervant și sper să vină după 3 sau 5 meciuri, dar nu la fiecare. Cred că oamenii ar șterge acel joc doar din acest motiv (și eticheta bombă, dar acesta este cel mai rău joc al meu personal, așa că nu vă faceți griji). Si daca nu ar fi asa i-as da 5 stele
Fall Dudes (Early Access) Arcade yuw
Download Salveaza o Inima APK MB) ... Fall Dudes (Early Access) icon.
Nu merita nici măcar trei stele
Îi dau două stele pentrucă nu am niciun skin
Îmi place, dar muzica și începutul ca 123 și pierzi și câștigi este atât de enervant, nu ca toamna baieti ca littaraly elimină sunetul 123 pentru a pierde câștigi elimină asta, te rog
Amber lynn amd son part 2 Tube patrol net fat abused grannie ...
Am urmărit doar toamna, dar nu am jucat niciodată în ps. Dar în Android replica lui Fall Guys este minunată. Chiar îmi place. Vreau ca etapele să fie lungi și dimensiunea joystick-ului să fie mărită, este greu să te miști cândva și să te odihnești, toate lucrurile sunt foarte bune. Sper că veți lua în considerare recenziile mele.
Să-mi bag oul în voi de handicapați îmi ia o oră să-mi găsească match și când îmi găsește îmi dă disconect handicapaților !!
Acest joc este foarte distractiv și, de asemenea, amuzant. Dar m-ar distra mai mult dacă ar adăuga mai multe hărți și opțiunea de preluare a jucătorului. Astept actualizarea multiplayer de mult.
Acesta este cel mai prost joc pe care l-am văzut vreodată. După ce apar reclamele, acest joc se blochează, l-am instalat ieri și l-am verificat pe mai multe dispozitive. Vreau doar să spun că acesta este cel mai rău joc, vă rugăm să nu-l descărcați pierderea de timp pierderea bateriei și pierderea de date.
Jocul asta are potential daca il faceti multiplayer va fi si mai bun 😁Respect. Scriu asta în limba română dacă vrei să traduci
Grafica este foarte scăzută și, de asemenea, mișcarea caracterelor nu este adecvată. De asemenea, jocul are o mulțime de alte erori. Dar să te aștepți că totul va fi bine după o vreme.
Dacă îl poți face multiplayer, va fi uimitor! 10/10 jocul
De-a dreptul senzațional. Sunt uimit de noua actualizare, este foarte tare. Acesta este cel mai bun pentru utilizatorii de Android care nu pot juca Fall Guys pe computer. Bună actualizare. Îmi place calitatea grafică. 👍🏻🕹🎮
Jocul este bun, voi acorda 5 stele când se rezolvă problema de încărcare. Încărcarea blocată la 80% după vizionarea anunțului
E cel mai prost joc din lume
Fall Dudes (Early Access) آرکیڈ ytf
Star Shoot VS Arcade tvh
ÎNTÂRZIU PENTRU PARTICIPARE Este plictisitor când durează târziu pentru a te alătura unui meci. Cel mai prost joc văzut vreodată. Și rămâne în urmă când mai joc încă un lucru, nu este distractiv când cădem, este iritant. Și ai un nivel de genul imposibil, care este cel mai rău nivel, apropo, nu sunt mulțumit de acest joc
Dau acestui joc 3 stele pentru că atârnă atât de mult și nu există atât de multe hărți și nu putem juca multiplayer cu prietenii noștri și nu ne putem schimba avtar-ul și, de asemenea, vă rugăm să schimbați numele în fall dudes numai nu fall dudes 3d dacă vei aduce 1000 de hărți multiplayer setări avtar nume va avea 1 miliard de descărcări Mulțumesc.
Salveaza o Inima - APK Tools
Jocul este bun. Dar ar trebui să existe mai multe controale pentru un personaj, cum ar fi deținerea, ar trebui adăugate mai multe niveluri, deoarece este destul de scurt! Și de ce nu primesc recompense nici după ce am revendicat victoria! Frustrantg!!🙄 Ps. Schimbați și aspectul personajelor..nu arată deloc drăguț!🌝
Runda cu bombe este ridicolă! Când schimb bomba, cad fără niciun motiv! De asemenea, este nevoie de timp pentru a se ridica, iar alții transferă bombele până la momentul respectiv. Vă rugăm să remediați această eroare!
Acest joc este destul de distractiv, dar mă confrunt cu probleme de blocare după fiecare joc! Vă rugăm să eliminați această eroare de blocare și să aduceți metoda multiplayer, atunci jocul va crește popularitatea!
Ar trebui sa băgați sa luam bănuții și alea 50 dacă de uiți la video nu mere și ar trebui să mai băgați guymoduri și fa dau 5 stele
Controalele nu sunt suficient de bune... sensibilitatea este mare, dar jocul este grozav. Sper să adaug multi-player în el...
În computer este cool în telefon este 🤮🤢🤢
Fall Dudes este un joc bun. Dar, doar mă joc cu roboții și este plictisitor. Comenzile trebuie îmbunătățite și este greu să mutați camera. Așadar, vă rugăm să creați un mod online sau un mod poveste. Știu despre Early Access, dar îmbunătățiți jocul cât mai curând posibil.
Voi acorda 5 stele dacă achiziția mea este corectată. Am cumpărat ninja pentru a elimina reclamele și nu l-am primit niciodată și încă mai am reclame.. Îmi place jocul în afară de asta! Cu siguranță distractiv cu siguranță. Actualizare-remediat.
Este cel mai prost joc nu vil recomand
Un înlocuitor frumos pentru o versiune mobilă a Fall Guys. Un lucru care nu este doar frumos la acest joc este mișcarea camerei. Poate și te va face să pierzi. De asemenea, poate fii puțin generos cu recompensele, dar în afară de asta, jocul este în regulă. Sperăm că în actualizările viitoare, dezvoltatorii îi vor asculta pe cei care au jucat acest joc și vor rezolva unele probleme... Sperăm. Tine-o tot asa si felicitari!
Funcționează grozav la grafic și vei avea peste 10 milioane de descărcări
Fall Dudes (Early Access) Arcade eeyz
Am castigat si nu am primit nimic nu este corect