(Android/iOS) Yemek Yapma Ekibi - Şefin Roger Restoranı Oyunları hile kodu birçok kristal
Feb 11, 2022 2:44:12 GMT -5
Post by pepdeschurlesbcrag on Feb 11, 2022 2:44:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Yemek Yapma Ekibi - Şefin Roger Restoranı Oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Yemek Yapma Ekibi - Şefin Roger Restoranı Oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu birçok kristal ▞▞▞
▞▞▞ Yemek Yapma Ekibi - Şefin Roger Restoranı Oyunları 2022 version ▞▞▞
Şimdiye kadar eğlenceli. Tadilat öğesi, renk, stil vb. seçebilseydiniz iyi olurdu.
Bu eğlenceli bir oyun ve kolay, daha fazla seviye atladıkça zorlaşıyor sanırım
oyun güzel neden kötü yorumlanmıştır
Ben sadece bu oyunu seviyorum. Zevk alıyorum, oynaması kolay ama küçük bir sorun, çok fazla yıldız istemesi.
Güzel.
Bu zor ama zor oyunu çok seviyorum
Bu oyunu sevin ama turta ve biftek seviyesi kuşkonmazı (yeşil öğe) turta ile düşürmez. Bunu kontrol etmek isteyebilir
Aşk Oyunu, Harika Grafikler, Zorlu Tarifler, Birçok Hediye ve Ödül! Güncellemek için 2 Haftadır Bekleniyor! Gecikme Nedir! Lütfen Bana Geri Dönün!
sıkıcı sıkıcı
Kazandığın altınlar yaşam yuklenmiyor ve müşteri süresi çok hızlı ve sacma
Güncelleme: Oyunu oynayabiliyorum. Geliştiricilerin yanıtı sorunuma hızlıydı! Bir oyunda aradığım şey bu, sadece grafikler ve oynanış değil, ekip sorunları nasıl çözüyor. Müthiş ekip ve Müthiş oyun, harika grafikler ve oldukça bağımlılık yapıyor! harika çalışmaya devam et
Çok çok iyi bir oyundur. Kilitleme sırasında zaman geçirmek için çok kullanışlıdır. Ve bu oyunda reklam izlemenin faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü reklamları izleyerek ödül aldık ve 2 oyun bir arada oynamak isteyene bu oyunu oynamasını öneriyorum.☺😊
Oyun yine de iyi mükemmel zamanlarınızda tam olarak dolduruluyorsa yine de oyun internetiniz tam olarak boş boşta oynanıyorsa hiç yine de uygunsuz olabilir bitince beklemeden biraz azaltsanız iyi olur iyi oyun içinde bence çok takdir ederde yorum yapanları harika bu harika bu yüzden ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Bence indirmeyince yazınca yazmak için üzerine geldiğinde kötü bir şekilde asla dışarı çıkmadı ve boşu boşuna internet gitti yanım dışında
Para harcamaya devam etmek zorunda kalana kadar sorun yoktu çünkü yeterince jeton vermiyorlar ve artırmaları kullanmadan tamamlamak zor ve elmasların maliyeti yüksek ve madeni para bile alamıyorsunuz ve madeni para almak uzun sürüyor ... Gerçekten berbat, bu yüzden onu kaldıracağım.
Acmiyor bir yildiz safra cok
Oyun çok güzel ama bütün bölümleri bitiriyorum yeni bölümler ne zaman
Niye Türkçe değil yazılar hiç bişe anlamiyrum
akşam yemeği yemek için oyunlardan biri benim için kötü oyunlarından biri için. Scapesle biten oyunların çakma yemek versiyonu gibi. Altın kazanımı çok yetersiz. Ve süre yarım dolduğunda bölüm kapanıyor. Upgradeler çok pahalı. Güzel başladı ama sıkıcı oldu. pazar sildim. tavsiye etmiyorum.
Güzel bir oyundu. Ama bitirdim. 49. seviye Sosis restoranını bitirmek mümkün olmadığı için 😞
Cok yakinda diyo uygulama 4.gun oldu acilmadi
oyuna bayildimm harika☺ Oyun Acaba internetlimi sormayi unutmusumda
Yemek pişirmek için yeterli zaman yok ve yükseltmek için yeterli kar yok. Yükseltmeler çok pahalı. Çok gerçekçi olmayan oyun. Eğlenceli değil.
Veri sorununu çözmeniz gerekiyor çünkü her zaman verileri sadece oyun oynamak için kullanmamızı bekleyemezsiniz. Çok fazla ve bence bu haksızlık, bu kumardan sonra bir oyun
Ben su anda indiriyorum bakalim nasil
Bu oyun güzel ama çok yavaş. Zor bölümleri de geçtikten sonra sadece bir yıldız alıyoruz. Verilen zamanlama çok kısa. Hatta 2 yıldız alsanız veya 1 olsanız da masa, kanepe vb. Bu çok can sıkıcı. Zor seviyeyi tamamladıktan sonra sadece kirli kapağı kaldırabiliriz😖 lütfen yükseltin ve tüm bu şeyleri kaldırın.
Kötü ne olur düzeltin
Güzel oyun
Gerçekten güzel beni rahat bırak😊
Türkçe dil gelişiyoruz anlam kazanıyoruz böyle heyecan yaratmıyor
1 puan bile hak etmiyor. İğrenç
Brothers in Arms™ 3 Παιχνίδια arcade eno
Çok çılgın bir oyun. Özellikle yemek yapmayı seviyorsanız. Tek ucuz yıldızları almak zor oluyor.
oyun çok güzel ama çok kazanmıyor gibi bir bölüm para göstermiyorum çok video var video bitiyor ama o yanlış çık ve şöyle bişe daha var carpimeden tam üzerine basıyorum videonun bir olayı olay oyunlarını lütfen düzeltin lütfen
kötü bir oyun interneti zayıf bir şekilde hiç beğenmedim
yavaş ilerliyor
Güzel oyun. Onu indirdim çünkü bunun bir yemek pişirme oyunu olduğunu düşündüm. Ama aynı zamanda seçeneği olmayan bir yenileme oyunu. Bu iyi bir fikir. 2'si 1 arada 1. Ve bu eşleşen bir bulmaca oyunu değil, bundan memnunum.
Bu oyunda yapacak çok güzel şeyler var!! Resepsiyonu düzeltebilir ve çok farklı şeyler pişirebilirsiniz, bu şimdiye kadarki en iyi yemek pişirme oyunudur!!!