Post by pepdeschurlesbcrag on Feb 11, 2022 2:38:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult žetoone ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Mystery Mansion 2022 version ▞▞▞
See mäng on tegelikult väga lahe, ma armastan tegelasi ja mulle meeldib see, kuidas saate mängus virtuaalselt tegutseda, samuti saate oma tegelaskuju kostomiseerida, mis on väga lahe
See mäng oli lõbus, kuid mingil põhjusel lakkas see töötamast. Ma kasutan Chromebooki, nii et ma ei tea, kas see on probleem või mitte.
Üritasin kalliskive hankida, kuid see ei tööta tõrgete tõttu
Ma armastan seda mängu. Mulle väga meeldis seda mängu oma sõpradega mängida. Kuid mõnikord on sellel mängul ka vigu ja mahajäämust ning mõnikord ei saa mu mikrofon seda kasutada. Kui ma selles mängus räägin, muutub ka minu hääl kahekordseks. Ma ei tea, miks. See mäng on nii lõbus, ma tõesti armastan seda. Loodan, et parandate selle. Aitäh
Jamesid on kõige rohkem raha või raha eest ja sa ei saa raha, kui sul ei ole kuldpassi ja sa ei saa lahkuda, nii et see osa ei meeldi mulle, aga mäng on üleüldse tore hea ja hea on see, et iga nädal on uus mängumod ja ma arvan, et see on väga hea asi ja saate ka rääkida või vestelda, ma tõesti arvan, et see on hea, kuid vestlus on väga väike, aga ma annan selle mäng 3 pilku
Selle mängu mängimisel on probleem see ei avane seepärast ma pean desinstallima, kuid installimisel töötab see ainult ühe või kahe mängu jaoks, ma tõesti tahan seda mängu mängida aita mind välja plz ma ootan
7. hooaeg on viimane parim hooaeg, vend, kes vajab 8. hooajal juhuslikku kaarti? Lucy? Kui eelmisel hooajal oli vähem rõivaid ja kalliskive, võite saada 25 kalliskivi, kuid nüüd on ainult 10, 15, 20 ja siis 25, olen väga ärritunud, tänan. Olen nüüd desinstallinud.
Olen väga pettunud, miks ma Ühendkuningriigis sellega tegelen, ütleb nüüd, et ma pean seda nüüd värskendama ja ma uuendan seda isegi proovib telefoni taaskäivitada juhuks, kui olen nii palju kulutanud ja nüüd on see isegi uuesti installitud.... ei
Inspektori roll rikub kogu asja. Kui teid tapatakse, kuid teid seejärel skannitakse, on kõik läbi. KUSTUTAGE ROLL JA LISAGE TEINE ROLL.
See mäng on nagu meie seas, kuid parem on isegi häälvestlus ja loomadega mängimine
See on hea mikrofoni tõrgete ja vigade jõhkrus, mille hulgas peaksite tõenäoliselt mängima selle asemel, kuid kui need parandatakse, mängin seda rohkem
see on hea aga??? Palun parandage see Thers to many pins
Viga ütleb, et värskenda, kuid värskendust pole
See on minu arvates hea mäng
Mulle ei meeldi, kuidas te vestlete! Põhimõtteliselt laadisin selle lihtsalt alla ja juhuslikult registreerusin vestluses, et näha, millest nad räägivad, ja siis ilmuvad f-sõna ja n-sõna! Ma arvan, et eriti lapsed, kes on kuni 9-aastased (nagu mina), ei tohiks seda mängida. No see oleneb sünnikuupäevast. Ma ütlen, et eemaldame vestluse !!!
Mulle meeldib mäng, kuid peate seda kogu aeg värskendama
Botworld Adventure Rol Oyunu dtt
Kunagi mulle meeldis see mäng, kuid nüüd on see Androidi kasutajatele pidevalt lisatud. See on äärmiselt tüütu ja neid reklaame näidatakse pidevalt enne iga mängu algust, lõppu ja mõnikord ka mängu ajal.
Fantastiline mäng, kuid üks asi, mis minu arvates tuleks lisada, on isiklik statistika. Oleks lahe teada, mitu tapmist kokku olen saanud, kui palju ülesandeid on täidetud, kui palju võite ja kaotusi, mitu korda mõrvar/külaline/inspektor/detektiiv jne. Arvan, et see annaks mängule täiesti uue dünaamika. .
Mängul on potentsiaali, kuid.. Minu riigi jaoks pole stabiilne... Jääb palju maha
Mängul on tõesti hea ulatus, parandage mõned vead, muidu on see hea. Ainus probleem, mis mul oli, oli edenemise salvestamine, mis on nüüd fikseeritud.
Suspects: Mystery Mansion Laga ncpv
Päris hea mäng, aga liiga palju lapsi. Mikrofonidega lapsed tekitas see kombinatsioon mulle peavalu. Olen proovinud 3 keelt, neil kõigil on sama probleem (vähemalt minu jaoks).
Mängisin mängu, kuid mängus tekkis tõrge ja ma ei saanud ülesandeid täita ning keegi ei teatanud surnukehast ega kutsunud kokku koosolekut, kust ma samuti ei saanud lahkuda, kuna olin elus, palun parandage tõrge.
Tõesti hea mäng, kuid on asju, nagu kaua selle mänguga.
Buckil pole mingit võimalust vampiirinahka kunagi varustada, te ei saa seda isegi poest osta! Ometi on neil endiselt see pöörlev ratas, kus see annab teile "võimaluse" võita. Siin on asi, et te ei saa ega saa kunagi võimalust seda hankida, nii et miks teil on ratas? Mine vaata poodi, vampiirinahka saad osta kõigile, V.A Buck. Idk, olen alates 1. päevast lojaalse mängijana kokku kulutanud üle 1000 dollari ja nad ei saanud isegi mu 100 dollarit, mille ma rattale kulutasin kättesaamatu auhinnaga, tagasi maksta.
See mäng on päris vahva!! Mulle meeldib seda mängida. Kuigi oleks hea, kui saaksid sõprade nimekirjas olevate sõpradega mängida või nendega vestelda. Kui arendajad saaksid need funktsioonid uude värskendusse lisada, muudaks see mängu veelgi ägedamaks!!
Suspects: Mystery Mansion Laga ncpv
Suurepärane mäng, mida mängida, kuid seda saab alguses täiustada, see ei lase mul sisse logida iga kord, kui see ütleb, et pean oma internetti kontrollima, kui tean, et mul pole probleeme iga kord, kui pean mängu andmed kustutama ja mõnikord viskab see su mängust välja .. Lisaks soovin väga, et saaksin oma sõpradega avalikes serverites mängida ja nendega privaatselt vestelda ja miks me peame end tuvastama tegelaste nimedega, mitte meie nimedega, peale selle tekitab see segadust mulle väga meeldib 😍
Broile meeldib 11 ringi nagu suurendada tapjavõimalust arendajatele meeldib seda suurendada. Tõsiselt ma vihkan seda mängu juba tean, et ma tean, miks ma selle esimese mehena kustutasin, lihtsalt tehke mäng õigeks. Nagu iga teinegi tõsiselt, on see mäng mittetapjatele.
Mulle meeldib see mäng, et see on ülilahe ja võtab inimesi kaasa! Vau
Mul on harjumus norskamine ja kui ma räägin, siis see aitab, nii et see rakendus on suurepärane
Mind lüüakse alati mängust välja ja ma tõesti vihkan seda, kuna mu punktid vähenevad. Palun parandage see kohe
Häälvestlus on hea ja mõni roll on lahe.
VÕTAN TAGASI KÕIK, MIDA SELLE MÄNGU KOHTA ÜTLEN, SEST OLEN HAIGNE JA VÄSINUD SELLEST VEAST, MIS laseb DETEKTIIVIL NÄHA KÕIKE VENTSIDE VAHEL JA NÄHA INIMESED OMA PULLID TAPATAS... JA EBAÕIGLASED MÕRJAD. KUI NAD SEDA VIGA EI PARANDA, VANNAN KRISTUS HAIGEST, ET VÕTAN SEDA EDASI. Pange tähele, et see on minu viimane abinõu selle VEGA parandamiseks, kui see ei tööta, MA ASENDAN EDASI. MITTE NALJA. ÄRA VALETA.
Kena mäng ja see on mõttemäng ja see mäng on ka tore tegelane, kes on suunav, tapja, 2 tapjat ja üksteist on külalised......
Mystery Mansion Mulle meeldis alati teie rakendus modifikatsioonide tõttu, kuid vihkasin tõsiasja, et minu serveris olid lapsed, kes kõlasid alla 8-aastased, ja teised serveris olid mürgised, nt nad nutsid, nad olid rassistlikud jne. Lasin selle alla laadida, mu internet läks juhuslikult ja pärast rakenduse kustutamist vähenes mu internet ja mängu mängimine lõppes väga kiiresti ja mu seade muutus väga kuumaks. Palun parandage see rakendus, kuna see on populaarne ja ma ei saa seda rakendust salvestada enne, kui see on parandatud 😐
See ütleb, et värskendus on saadaval ja kui ma vajutan värskendusnuppu, viskab see mind mängust välja
kas töö saab olema olla neile natukenegi elavaks eeskujuks alati olnud neile elavaks eeskujuks alati elavaks eeskujuks neile alati hea asi on vaenlase taga olev sõnum või valelikud tühisused, mille vahel valida ja ei saa valida Kristuse ja vaenlase sõprade sõprade sõpru ega valelikke edevusi ja kujundab kujundusi kuni G
Ma armastan seda mängu, see on nii lahe, eriti kui teil on 20 sekundiga uusi sõpru, see on nii äge
Oh issand, mängu alustamiseks kulub umbes 1 tund?! Wow ma ei saa seda vastu
Vajad rohkem lokaliseerimist, kui see pole nii, siis on mäng ainult inglise keele oskuse kohta
Viivitus on halb. Iga kord, kui ma üritan inimesi tappa, isegi rämpsposti saatmise nupuga, ei lase see mul tappa
See mäng on tõesti lõbus, ainsaks probleemiks on reklaamid, mida mõnikord ei laadita ja see on tõesti tüütu ja ma pean taaskäivitama ja keegi ei mängi isegi reklaame, palun tehke midagi
Kõik, mis mulle mõnel ajal peale saan, jääb see väga halvasti maha, teinekord, kui ma ei saa oma ülesannet täita, peaksin paar korda välja logima ja mängu taaskäivitama, ma sureksin, kuna taaskäivitamine on väga tüütu ja ma ei ei meeldi
Mäng oli suurepärane, kuid voorud on üsna lühikesed, kuid mulle meeldib, kuidas saad rääkida inimestega, kes surid, ainult siis, kui sa sured. Mäng on fantastiline ja see oli väga lõbus ja see annab valjuhäälselt rääkida erakorralise koosoleku ajal ja oodates piisavalt mängijaid ja saate saata sõbrakutse.
Halvim mängukogemus mängijatega. Isegi kõige hullem ei saaks kasutada midagi muud hullemat. Mängijate keelamine, teadmata, mis juhtus. Kui teised mängijad kuritarvitavad, kas peaksime jääma rahulikuks ja lahedaks? Mis siis, kui me kuritarvitame? Siis on see meie viga ja te keelate mängijad ära. Proovige midagi õiget, kontrollides ja mõeldes, mis tegelikult juhtus.
See mäng on nii lõbus, et saate oma sõpradega võrgus rääkida, kuid üks halb asi on see, et mõnikord võib see tõrgeteta, kui see toob teid mängust välja ja niipea kui olete tagasi, olete juba surnud
Loodan, et saame sõpradega vestelda, et saaksime öelda, et nad meiega mängiksid. Mäng on ka lollakas, mõnikord kaob juhtkang mängides ära. Redigeerimine: 4 tärni asemel 2 tärni. 27.04.2021 Punktisüsteem on liiga mõttetu. Kui kaotate tapjana, tehakse mahaarvamine si 100+, mis võrdub umbes 5 külalistena võidetud mänguga. Langesin edetabelist hetkega välja.